Nu mai este secret că lumea se schimbă. Poți citi mai multe despre această transformare aici sau aici.

Și schimbările vor fi radicale iar perioada scurtă.

Din această cauza multe entități care acum alcătuiesc și hrănesc actualul sistem se vor prăbuși.

Tot ce a fost construit pe o fundație inconștientă va dispărea. O fundație inconștientă înseamnă de fapt o fundație care ignoră natura adevăratei realități.

Iar dacă realitatea a fost ignorată tot ce s-a construit nu a venit pe cale naturală, ci a fost urmare a unor forțări. Forțarea înseamnă de fapt efortul de a consolida și profita de pe urma unui sistem bazat pe exploatare, un efort al unor minți aglomerate, chinuite, lipsite de liniște și libertate.

Tot ce a apărut ca urmare a acestui sistem se va nărui. Poate doar în cazul unor restructurări radicale vechile entități vor putea supraviețui, dar noua formă, noua entitate nu se va mai asemăna deloc cu ce exista înainte.

Poate la început schimbările nu vor părea atât de radicale, dar intensitatea lor va crește în fiecare zi până când la moment dat nu va mai fi loc de transformare, de restructurare. Atunci dispariția va fi o certitudine.

În noua lumea entitățile care vor contrui noile sisteme vor fi create de minți liniștite și libere, minți care cunosc adevărata realitate și se scaldă în ea.

Și entitate poate să fie o firma cu doi sau trei angajați dar și o companie cu sute sau mii de salariați.

O entitate poate să fie o instituție a statului dar și un singur om în anumite cazuri.

Pentru toate aceste entități este serviciul de consultanță spirituală. Pentru a le ajuta să integreze spiritualitatea și cunoașterea ființei comune în activitatea lor. Pentru a le ajuta să se alinieze la noul nivel de conștiință.

Pentru a începe o colaborare intră pe pagină de contact și trimite un mesaj cu mai multe detalii despre afacerea sau activitatea ta.